Dit jonge gezin uit Eibergen wilde heel graag een sobere en landelijke woonstijl voor hun keuken. Ze wisten precies hoe het eruit moest gaan zien. En hadden ook al heel veel plaatjes verzameld en een Moodboard gemaakt.
Maar om dit alles te realiseren vonden ze heel erg lastig.

Dus ik mocht hun hierbij helpen. Een superleuke uitdaging om deze interieurstijl voor een keuken te mogen adviseren!

De keuken was al uitgezocht maar welke vloer en in welke kleur? En welke kleur op de kozijnen en welke kleur op de muur? Waren vragen waar de klant mee zat. Als uitgangspunt heb ik een Moodboard voor ze gemaakt. Aan de hand van dit Moodboard zijn we de kleuren en materialen voor de vloer, kozijnen en wanden gaan uitzoeken. De keuken is niet heel erg groot. En wat dan heel belangrijk is om dan een goeie tint te kiezen. Niet te donker, maar ook weer niet te licht want dan krijg je niet de sfeer die de klant zo graag wil. Daarom een tint gekozen die er tussenin zit. Deze kleur zorgt voor een warme en intieme sfeer en ook nog eens dat de keuken en keukendeuren nog mooier tot zijn recht komen. Om de landelijke sfeer nog meer te benadrukken hebben ze een balkenplafond gemaakt. En dit alles bij elkaar maakt dat het een hele sfeervolle maar sober landelijke keuken is geworden.

Hieronder zien jullie het Moodboard en kleurenplan en eindresultaat.

Categories:

Tags:

No responses yet

Leave a Reply