Dit jonge stel uit Groenlo zijn gaan samen wonen. Hij had deze nieuwbouwwoning gekocht. En een paar jaar later kwam zij er bij in wonen. Na de oplevering van de woning had hij er voor gekozen om de muren in de keuken en woonkamer wit te houden. En later zouden de kleuren wel bedacht worden. Maar dit is er uiteindelijk nooit van gekomen. Het huis voelde vooral voor haar nooit van hun samen. Toen ze een tijdje samen woonden wilde vooral zij daar we graag verandering in. Alle meubels die erin stonden had hij aangeschaft. En de muren waren nog steeds wit. Hoog tijd voor verandering!

Maar wat en hoe en welke kleuren dan? Was wat ze samen wel heel lastig vonden en niet goed uit kwamen. En konden wel wat hulp gebruiken. .Daarom hebben ze mij uitgenodigd voor advies. Als eerste ben ik met hun in gesprek gegaan om te inventariseren. De interieurstijl hebben we door middel van stijlkaarten weten te bepalen. En daar kwam de kleur groen sterk naar voren. Toen dit allemaal duidelijk was ben ik voor hun aan de slag gegaan. Als eerste een Moodboard gemaakt en daarna wat ideeën voor de wanden. In tussentijd had de klant een nieuwe kast, klok en lamp gekocht. Tijdens het tussentijdse gesprek kwamen we erachter dat ze zich moeilijk konden voorstellen hoe de kleuren en ideeën voor de wanden er in het echt uit zouden gaan zien. Door middel van een foto te maken van de woonkamer en te fotoshoppen heb ik realistische sfeerbeelden voor hun gemaakt. Dit heeft hen heel erg geholpen. En ik kreeg onderstaande enthousiaste reactie van hun:

“Het is gelukt met een keuze te maken!

Wij hebben jou advies als prettig ervaren, wisten niet wat we eerst konden verwachten, maar na het eerste gesprek waren we positief verrast. Je dacht mee en de adviezen waren duidelijk.
De schilder is ondertussen geweest en hierbij de foto’s van het eindresultaat.”

Ontwerp kleurenplan op maat

Resultaatfoto’s

Categories:

Tags:

No responses yet

Leave a Reply