Een jong gezin uit Winterswijk vroegen me om hulp. Ze waren druk met de verbouwing van de woonkamer en keuken. De vloer, keuken en wat nieuwe meubels waren al uitgezocht. Ze houden van een stoere en industriële woonstijl. Maar welke kleuren passen er dan het beste bij? Zelf hadden ze al wel wat kleuren van de bouwmarkt meegenomen. Maar dit was het niet. Ook hebben ze nog gedacht aan een okergele kleur of bloemetjesbehang. Maar dat was het ook niet. Daarom hebben ze mij gevraagd om te helpen.
Ik heb een bezoek bij hun thuis gebracht en allerlei kleurstalen meegenomen. Eerst heb ik allerlei vragen gesteld. Daarna hebben we de ruimte, meubels en materialen bekeken. Uit hun verhaal kon ik opmaken dat ze beide een stoere groene kleur wel mooi vinden. We hebben een paar verschillende tinten groen uitgezocht. Deze kleuren heb ik direct in de ruimte beoordeeld, op verschillende wanden en bij de meubels en materialen. Ook had ik mooie natuurlijke behangstalen van Eijffinger bij me. Dit vonden ze ook wel erg mooi. En hebben we bedacht achter de eettafel.

De klant was erg blij met het kleuradvies. Aan deze kleuren en dit behang hadden ze zelf nooit bedacht en ook niet gedurfd. Het interieur is wel helemaal geworden wat bij hun stijl past.
Ik kreeg van hen onderstaande foto’s en ze gaven heel enthousiast aan dat ze er nog steeds heel erg blij mee zijn!

resultaatfoto winterswijk

Categories:

Tags:

No responses yet

Leave a Reply