Deze klant uit Eibergen vroegen me om hulp. Ze wilden graag de hele beneden verdieping veranderen, maar geen idee welke kleuren, meubels, indeling, keuken en verlichting. Het mocht ook wel iets heel anders zijn dan anders. En wilden wel graag dat ik een interieurplan voor hun maak. Nou dan ben je bij mij helemaal aan het goeie adres!

Een superleuke uitdaging! Vooral omdat deze klant voor het totaal interieurplan gaat met
3d ontwerp.

Als eerst hebben we een intakegesprek gehad over hun wensen en ideeën. De hele benedenverdieping willen een renovatie geven. De vloeren die er nu liggen willen ze graag behouden, de stenen muur in de woonkamer vinden ze niet meer mooi en toegestaan ​​of gestukt worden. Aan de achterkant van het huis komt een overkapping en het grote raam worden twee grote schuifpuien. De keuken willen ze graag meer bij de woonkamer. Nu is het een aparte ruimte en moeten ze telkens door de hal naar de keuken. Dus een deuropening in de woonkamer is een wens. Maar ja hoe groot kan deze dan worden en moet er dan een deur in komen? Of toch beter open houden? Deze vragen neem ik allemaal mee in het ontwerp.

Op de vraag welke kleur ze wel graag terugzien in hun nieuwe interieur antwoorden ze beide: groen. Ook houden ze erg van de natuur, planten en op vakantie gaan. De ruimte mag stoer zijn, maar moet ook wel rust uitstralen. Kaartjes maken is ook een grote hobby. Dus goede verlichting en een opbergplek voor alle hobbymaterialen is erg gewenst.

Deze klant heeft gekozen voor het pakket: totaal interieurplan inclusief 3d ontwerp

Verder heb ik direct de ruimtes bekeken en foto’s gemaakt.

Zie hieronder de foto’s van de oude situatie.

Toen we alle wensen en ideeën hadden besproken ben ik voor hun aan de slag gegaan. Als eerste heb ik een Moodboard gemaakt. De plattegrond in 2d gezet, verschillende opties voor nieuwe meubel indelingen uitgewerkt en de eerste ideeën wat betreft kleuren en materialen op papier gezet. Na de tussenpresentatie heb ik alles verder uitgewerkt in een heel totaalplan inclusief 3d ontwerp. Daarna is de klant enthousiast aan het werk gegaan en hieronder zien jullie de foto’s van het resultaat. Het 3d ontwerp kan je bekijken door hier te klikken.

Categories:

Tags:

No responses yet

Leave a Reply